Over mij

Ik ben Sandra, eind 30 (nee nog geen 40!), heb een puberdochter en woon samen met mijn vriend. De ene week in het mooie, rustige Zeeuws-Vlaanderen met mijn dochter en vriend, de andere week in een dorp in het Utrechtse, samen met mijn vriend en mijn 2 bonuskids.
Een druk leven op 2 locaties, maar ik zou het voor geen goud meer willen missen!

Mijn passie voor koken is er met de paplepel ingegoten: mijn ouders hebben altijd horecazaken gehad, waar mijn vader de chef kok was. Als klein meisje vond ik het werkterrein van mijn vader al super interessant, met als resultaat dat ik al sinds mijn 8e riep dat ik naar de hotelschool wou.

En zo geschiedde… 
Ik groeide op in België en daar kon ik vanaf het eerste jaar middelbaar al naar de hotelschool.

Uiteindelijk koos ik toch voor een andere weg en begon uiteindelijk een eigen bedrijf in de recreatieve sector. Maar toch bleef het kriebelen. Ik kroop thuis weer vaker achter het fornuis, begon me te interesseren in bakken en vond plezier in het uittesten en verzinnen van nieuwe recepten. Ondertussen kocht ik met mijn ex-man een horecabedrijf aan de Zeeuwse kust. Ik vond het heerlijk om weer in de horeca te staan! Maar niet veel later bleek mijn gezondheid roet in het eten te gooien…
Dat en een echtscheiding deden ons beslissen het bedrijf te verkopen.

Maar dat verandert niks aan mijn passie voor koken!
Ik vind het heerlijk om thuis achter het fornuis te staan, nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe recepten te verzinnen.

Mijn vriend bracht me op het idee om dit met anderen te delen door middel van een blog en zo ontstond mijn foodblog!

Verwacht je een blog vol uitgekiende, gezonde recepten dan zal ik je helaas moeten teleurstellen. Ik ben een Bourgondiër, wil genieten van lekker eten en daarbij niet steeds moeten afvragen of iets wel gezond is. En dat zal je ook terugzien in mijn gerechten… er zal heus wel wat gezonds voorbijkomen, maar mijn uitgangspunten zijn: simpel & lekker!

En ik hoop dat ik jullie kan laten zien dat lekker koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Heb je een vraag, tip of opmerking? Laat gerust een berichtje achter hier, je mag me ook altijd privé contacteren, ik doe mijn best elk berichtje snel en persoonlijk te beantwoorden!

Liefs,

Sandra

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial